private label sunscreen

Via het internet heb ik een private label sunscreen gevonden en daar ben ik erg tevreden mee. Dit product moest dienen als een zomerse aanvulling op ons assortiment. Dat is gelukt! Wij zijn van mening dat je het beste elke dag zonnebrand kunt gebruiken. Echter schijnt in Nederland niet vaak de zon en kopen mensen dit niet vaak. Om ons merk in de zomer weer een toevoeging te geven, ben ik online gaan zoeken. Toen kwam ik Cosmetize tegen en zij verzorgen dus producten waar jij jouw eigen label op kunt plakken. Dat is ideaal! Zo heb je een goede partner om een product mee te bedenken. Zij ontwikkelen het en jij kunt er geld aan verdienen. Als je het mij vraagt is dit een win win situatie. Wij hebben Cosmetize ook ingeschakeld voor het labelen. Zodoende hebben zij een mooi grafisch ontwerp gemaakt en is ons product helemaal af!

private label sunscreen

Private label sunscreen bestellen

Wil jij je ook beschermen tegen de zon? Kies dan voor een private label sunscreen! Het is erg leuk om een product te mogen ontwikkelen. Daarnaast zul je ook snel zien dat jouw klanten geïnteresseerd zijn. Een product dat iedereen kan gebruiken slaat altijd aan. Wanneer je dit koppelt aan herkenbare elementen van jouw merk, zit je helemaal goed. Zo hebben wij geurkaarsen die extreem populair zijn. De zonnebrand creme die wij nu hebben ruikt het zelfde. Wie geniet daar nou niet van?

private label sunscreen

Contact opnemen

Ben jij ook geïnteresseerd in jouw eigen zonnebrand? Of wil je misschien een hele beauty lijn opzetten? Neem dan eens contact op met Cosmetize. Zij helpen je direct verder. Online kun je even bekijken wat zij aanbieden. Zo kun je doelgericht je vragen stellen. Ik ben erg benieuwd wat jullie zullen gaan ontwikkelen! Hou me op de hoogte van het proces en laat eens zien wat het geworden is.