Goedkope kapper Leiden

Onlangs ben ik bij een hele goede goedkope kapper in Leiden geweest. Eerst liet ik mijn haar altijd thuis knippen door een kennis. Hier was ik altijd heel tevreden over, maar zij is er helaas mee gestopt. Ik moest daarom op zoek naar een andere oplossing om mijn haren te laten knippen. Veel professionele zaken zijn heel erg prijzig en daar ga ik dan liever ook niet naar toe. Een vriendin gaf mij een tip om eens naar de zaak: KnipbtQ Maria te gaan. Mijn vriendin was hier heel erg tevreden over en de prijs is hier ook betaalbaar.

Goedkope kapper Leiden

Zeer tevreden over deze goedkope kapper in Leiden

Telefonisch heb ik bij deze zaak een afspraak gemaakt. Eerst heb ik mijn haren laten wassen met een verzorgende shampoo. Deze shampoo had een heerlijke geur. Daarna zijn de medewerkers aan de slag gegaan met het in model knippen van mijn haar. Hier werden verschillende technieken voor gebruikt. De medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en de huidige trends. Zo kunnen zij jou een mooie look geven. Ook kunnen zij jou voorzien van een goed advies over welke look er bij jou gezichtsvorm past. Voor mij is dit nu de beste goedkope kapper in Leiden.