https://autofinancier.nl/

Wil jij ook Privé of zakelijk in een leaseauto rijden? Dat is nu mogelijk via autofinancier! Ik heb al jarenlang een bedrijf in de verkoop. Hier heb ik verschillende medewerkers lopen die dagelijks van plaats naar plaats vervoerd moeten worden. Voorheen liet ik mijn werknemers met het openbaar vervoer naar deze plaatsen vertrekken of als ze een eigen auto hadden daarmee. Ik kwam er toen achter dat als zij met het openbaar vervoer gingen dat dit bijna een hele dag kostten om slechts enkele klanten te bezoeken. Dit was veelste weinig wat een groei van mijn onderneming belemmerde! Toen besloot ik naar oplossingen te zoeken om mijn personeel sneller te kunnen vervoeren. Ik kwam alleen niet snel op een oplossing totdat ik met een vriend van mij een gesprek had. Hij vertelde mij om een auto voor mijn personeel te gaan leasen. Dit zal de kosten beperkt houden en hoef je geen auto direct aan te schaffen! Dit bleek inderdaad de ideale oplossing te zijn!

https://autofinancier.nl/

Voordelig!

Ik heb hierbij zelfs de keuze om Privé of zakelijk in een leaseauto rijden. De tarieven voor het leasen van de auto voor mijn werknemers zijn erg laag, maar ze kunnen nu wel in de nieuwste auto’s rijden! Momenteel heb ik een contract voor een jaar afgesloten maar als dit goed verlopen zal ik zeker dit contract gaan verlengen. Ik ben al wel zeer tevreden over de service van het bedrijf! Al met al kan ik iedereen aanraden om met het bedrijf zaken te gaan doen.