Myseafood

Het kan best lastig zijn om elke avond te verzinnen wat jij gaat eten, zeker als jij elke avond voor jezelf moet koken. Daarom heb ik besloten om een bestelling te plaatsen bij Myseafood. Dat is een site waar jij heerlijke vis kan bestellen zoals zalm of markeel. Jij kan zelf een pakket samen stellen en kiezen hoe vaak jij die bezorgt wil hebben. Jij kan bijvoorbeeld kiezen voor elke week of maar een keer per maand, wat jij zelf fijn vindt. Het is echt een heel handig systeem want zij komen het gewoon bij jouw langs brengen. Jij kunt dan er voor kiezen om het gelijk op te bakken maar het kan natuurlijk ook ingevroren worden. Dan kan jij het altijd nog op een ander moment opbakken en blijft het langer vers.

Myseafood

De perfecte oplossing

Toen mijn eerste bestelling van Myseafood binnenkwam was ik echt heel nieuwsgierig naar alle producten. Het was natuurlijk een verrassing of de kwaliteit van de vis ook goed was. Vroeger at ik namelijk met enige regelmaat vis dus ik kon vaak wel een onderscheid maken tussen goede en slechte vis. Toen ik voor de eerste keer de zalm opbakte en hem daarna lekker opat, was ik zeer verrast. Het was echt verrukkelijk en de vis was van zeer hoge kwaliteit. Ik was erg blij dat een bestelling had geplaatst want nu kan ik hier vaker iets kopen. Volgende week komen mijn ouders eten dus ik besloot om gelijk al nieuwe vis te bestellen. Myseafood