Het is weer bijna zomer en dus moet ik een mooie meisjes bikini bestellen voor mijn dochter. Zij is nu 6 jaar oud en dus weer in een volgende maand. Wat gaat de tijd toch hard bedenk ik mij met dit soort bestellingen weer. Enfin, mijn dochter is een echte dame en wil hier natuurlijk ook haar wens inbrengen en dus bestellen wij kleding altijd samen. Samen hebben wij op de site 4activekidz.nl een leuk en ruim assortiment gevonden aan bikini’s.

Voor de prijs hoef je het niet te laten

Het vinden van een meisjes bikini was dus erg eenvoudig. Dit is niet de eerste bestelling die ik op deze site heb gedaan. Ook de wintersport kleding heb ik hier besteld voor mijn dochter, en omdat dit zo goed was bevallen ben ik direct weer naar deze site gegaan voor de bestelling van zwemkleding. Gelukkig waren mijn dochter en ik het samen eens over de roze bikini met de witte stippen en dus klikte wij deze in de shopping-bag en konden wij deze al snel thuis verwachten. Nu nog even wachten tot die temperatuur gaat stijgen en het zwembad in onze tuin kan worden op gezet. Wat een heerlijk vooruitzicht toch?! Kortom, een aanrader als je op zoek bent naar zwemkleding voor kinderen die wel tegen een stootje kunnen voor een aantrekkelijke prijs, want voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.