1 Welkom op weer een nieuw stukje op dit blok! Ik ben heel erg blij dat er veel aanhang naar mijn blog komt om mijn stukjes te lezen!
Vandaag heb ik weer een nieuw stukje dat gaat over het bedrijf Lampenlicht.nl ik zal even in het kort vertellen hoe ik op dit bedrijf ben gekomen. Maar ook wat ze precies doen en waar ze je mee van dienst kunnen zijn natuurlijk, Blijf dus lekker doorlezen! Dit bedrijf is gespecialiseerd in verlichting in en rond het huis. Dit is vrij duidelijk op te maken uit de naam, maar veder dan dat denk ik dat ze zich goed promoten op de producten! Ik ben laatst verhuisd en zo ben ik op de producten gekomen aangezien ik mijn interieur weer moest inrichten.2 3

Leuke kroonluchters of spotjes voor een nog leukere prijs wat wil je nog meer?

Zoals ik al zei zat ik midden in een verhuizing en werd het dus tijd om mijn huis op nieuw in te richten. Het begon met bankstellen muren en noem maar op. Maar na een tijdje moet je toch denken aan nieuwe lampen het is moeilijk om die zo te vinden voor een goede prijs maar door Lampenlicht.nl is het gelukt. Ik heb een paar kroonluchters gekocht en nog wat andere kamer verlichting, tot de dag van vandaag ben ik nog steeds zeer tevreden over de producten! Ik zou het zeker aanraden als je een huisje hebt om eens een kijkje te nemen op de site!