Als je een feestje geeft om een heuglijk feit te vieren wil je natuurlijk ook dat je gasten het naar hun zin hebben. Om de feestvreugde een extra boost te geven kun je er in ieder geval vast voor zorgen dat ze lekker eten tot hun beschikking hebben. Geen zin of tijd of is de groep gasten zo groot dat je dit onmogelijk zelf kunt doen? Overweeg dan een mobiele snackwagen te huren van Snackmobiel.

Voor elk wat wils

Er zijn maar weinig mensen die niet van een portie frietjes met een snack houden, dus wat dat betreft is een snackwagen een goede keuze. Maak een keuze binnen de diverse menu’s die worden aangeboden en je zult ervan verzekerd zijn dat alle gasten iets lekkers kunnen eten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een menu waarbij je gasten een portie frietjes en een snack kunnen halen bij de snackkar maar als ze graag nog eens terug willen kun je ook voor de optie onbeperkt eten halen gaan.

Kosten voor het huren van Snackmobiel

Alle prijzen worden per persoon berekend en de wagen kan gehuurd worden vanaf een minimumbedrag. Wil je graag van tevoren weten wat het je gaat kosten? Neem dan even contact op met Snackmobiel voor meer informatie. Zij kunnen op voorhand voor je berekenen wat je kwijt bent aan de catering voor je feest. Een snackwagen boek je snel en eenvoudig via de website, waar je ook de dagen dat de wagen beschikbaar is kunt terugvinden.