Liposuctie kan de oplossing zijn om je figuur weer een mooie lijn te geven. Heb je een gezonde leefstijl, beweeg je genoeg maar blijf je hardnekkig vet op een of meerder plaatsen op je lichaam houden dan kan dit de oplossing voor je zijn. De behandeling pakt juist die plekken aan waar het nodig is dus daar het vet weg te zuigen. Kliniek Veldhoven kan je hier alle informatie over geven én heeft specialistische plastisch chirurgen welke de behandeling uit kunnen voeren.

Liposuctie, hoe werkt dat?

Eerst zal je jezelf moeten verdiepen in de behandeling, wat gebeurd er precies en welke plekken kunnen aangepakt worden? De specialisten van de kliniek in Veldhoven geven je hier graag meer informatie over. De eerste stap zal dus een consult bij de kliniek in Veldhoven zijn. Wil je de behandeling doorzetten dan zal een volgende afspraak gemaakt worden. De behandeling duurt ongeveer twee uur. Door middel van een minuscuul buisje zal het vet weggezogen worden. Het voordeel van deze uiterst secure techniek is dat je nauwelijks tot geen littekens over zal houden aan de operatie.

Na de behandeling

Liposuctie mag niet onderschat worden. Na de behandeling zal het lichaam nog zeker zes tot negen maanden moeten herstellen. De eerste weken zal je zeer rustig aan moeten doen en draag je een drukpak om het proces te versnellen. Hierna kan je weer rustig gaan sporten. Zorg ervoor dat je tijdens dit proces een gezonde leefstijl houdt. Op deze manier herstelt het lichaam het best. In veruit de meeste gevallen is het lichaam na negen maanden volledig hersteld en heb je de gewenste contouren in je lichaam.