logo_top workshop4Samen met mijn vrienden had ik afgesproken dat ik dit jaar wat leuks zou gaan organiseren voor ons als vriendengroep. Het thema was dit keer: dagje uit actie. Mijn vrienden en ik zijn stoere mannen dus dit is het perfecte thema voor ons. Omdat ik het zelf nogal lastig vindt om een uitje te organiseren heb ik een aanvraag geplaatst op IetsDoenOfferte.nl. Een bedrijf reageerde en ik was meteen erg positief. Het bedrijf kon een dagje uit actie voor ons regelen. Samen met mijn vrienden ben ik op een zaterdag gaan quad rijden.

Quad rijden met mijn vrienden

Eerst kregen we uitleg van onze instructeur. We kregen er meteen zin in. De instructeur vertelde ons dat deze middag deze dag vol sensatie was met veel uitdagingen en dat we ook onze grenzen moesten gaan verleggen. De eerste opdracht was om zo precies mogelijk het parcours af te leggen. We mochten de barricades, poorten en overige obstakels niet raken. Een andere opdracht tijdens het quad rijden was de blind rijden. De gene de moest rijden werd gecoacht door een van de vrienden. Tijdens deze opdracht hebben we erg veel gelachen. Als laatste mochten we met alle vrienden lekker gaan racen op het parcours. Iedereen vond dit eigenlijk het leukste!

Met mijn vrienden heb ik zeker genoten van deze leuke en actieve dag!