Hallo allemaal, jullie hebben vast wel eens van een growshop gehoord?  Dit is een winkel waar je allemaal producten kan halen om bijvoorbeeld planten, groente of fruit te gaan verbouwen. Je hebt hier producten van bijvoorbeeld mest, voeding tot aan verdamping’s regelaars. Ik zal even in het kort vertellen hoe ik hier op ben gekomen. Het zit namelijk zo een goede vriend van mij is hal heel lang werkzaam op een boerderij. Ik vind het altijd leuk om op een vrije dag hem te helpen met zijn werkzaamheden. In ruil daarvoor heb ik een klein stukje land gekregen om mijn eigen gewassen op te bouwen. Dit was heel erg leuk omdat je eten kon zien groeien uit het niets, heel fascinerend. Maar ik vond het nou een maal zo leuk worden dat ik er elke dag mee bezig kon zijn. Helaas kon dat dus niet altijd als het regende, of als het bijvoorbeeld winter werd.

Maar daar heb ik dus iets op bedacht!

123

Ik heb me bedacht laat ik gewoon eens een moestuin in mijn eigen huis maken. Dan is het lekker dichtbij en dan kan ik er dus de hele dag daadwerkelijk mee bezig zijn. Maar om dit te kunnen realiseren had ik dus spullen nodig. Ik moest dus een winkel vinden die voeding en alles verkoopt. Zo kwam ik dus op growshop dit bedrijf is geniaal! Ze hebben namelijk alles in huis en voor een leuke prijs!