tablet reparatie arnhem

tablet reparatie arnhemVorige week kon ik hem dan ophalen, mijn gemaakte tablet. Mijn tablet was namelijk toen ik hem meenam op vakantie stuk gegaan. Het gebeurde toen ik hem per ongeluk uit de auto liet vallen toen ik uitstapte. Toen ik de auto uitstapte bleef ik namelijk met mijn been achter de gordel hangen. Toen ik de tablet van de grond opraapte, zag ik enorm veel barsten en ook deed de LCD het niet meer. Ik wist toen al dat het een flinke reparatie ging worden.

Vestiging is maar 10 minuten rijden

 

En dat was het ook, een flink reparatie. Voor de reparatie ging ik naar Tablet reparatie Arnhem. Hier zag ik op de website al dat ik tegen een voordelige prijs mijn tablet kon laten maken. Toen ik het woord ´voordelig´ las, was ik meteen verkocht. Ook woon ik zelf in de Velp dus dat kwam al helemaal goed uit. Het adres waar tablet reparatie Arnhem zit gevestigd is dan ook  maar 10 minuten rijden.tablet reparatie arnhem

Helaas geen geld terug

 

Bij aankomst bij tablet reparatie Arnhem werd ik hartelijk verwelkomd en werd er gevraagd waarmee ik geholpen kon worden. Ik vertelde vervolgens wat er was gebeurt en de medewerker van de winkel wist meteen wat de oplossing ervan was, namelijk een nieuw scherm en nieuwe LCD. Ik heb me tablet daarna achter gelaten en ik kon hem na 2 dagen al ophalen. Ik ben erg tevreden over de reparatie en over de service. Wel vind ik het jammer dat ik na veel bellen tóch geen geld terug krijg van de verzekering, ondanks dat ik een vakantieverzekering had aangevraagd. Blijkbaar heb ik toch de kleine lettertjes niet gelezen.