belastingtelefoon

Enkele weken geleden heb ik de telefoon belastingdienst gebeld en daar ben ik zeer tevreden over. Je hoort het niet vaak, maar daarom wilde ik er juist een bericht over schrijven. Zelf hoorde ik het ook vaak van vrienden en collega’s bijvoorbeeld. Zij zeiden bijvoorbeeld dat zij wel 10 minuten in de wacht hebben gestaan. Of dat zij helemaal niet goed geholpen werden etc. Daar was ik zelf ook bang voor, maar ik had toch hun hulp nodig dus heb ik de telefoon van de belastingdienst gebeld. Dit wordt ook wel de belastingtelefoon genoemd en die kun jij altijd raadplegen met allerlei vragen rondom belasting zaken en toeslagen bijvoorbeeld. Ik had al een tijdje recht op huurtoeslag, zonder dat ik dat wist. Ik wilde toen dus weten of ik dat van de afgelopen maanden nog kon krijgen en hoe dat dan in zijn werk ging.

belastingtelefoon

Snelle service

Wanneer het gaat om mijn geld, dan wil ik duidelijke taal. Nou moet ik dus zeggen dat ik erg goed geholpen ben door de belastingtelefoon! Zij hebben mijn vragen keurig beantwoord en hebben direct een betaalopdracht aangemaakt, zodat ik de opvolgende maand mijn toeslagen uitgekeerd zou krijgen. Heerlijk was dat, want zo kreeg ik nog honderden euro’s van hen! Natuurlijk is dat allemaal geld dat ik al had uitgegeven aan mijn huur en dergelijke, maar het is beter op deze manier, dan dat ik het helemaal nooit had gekregen! Hiervan kon ik nu op vakantie gaan en verder heb ik ook helemaal niets te klagen over dit bedrijf!

belastingtelefoon