trouwen Rotterdam

Over een paar weken gaan wij trouwen Rotterdam. Om deze dag goed te regelen hebben wij de hulp ingeschakeld van Mullers Floral Art. Dit bureau kan je helpen met het verzorgen van een mooi bruidsboeket, of de complete styling van je trouwlocatie. Dit bedrijf werkt veel samen met weddingplanners, locaties en fotografen. Door deze samenwerking kunnen zij binnen het concept werken en alles tot een mooi geheel maken. Mullers Floral Art werkt vanuit Rotterdam, maar komt door heel Nederland als je de hulp van dit bedrijf in wilt schakelen. Het heeft ons enorm geholpen met het maken van verschillende keuzes, zoals het boeket, de corsages en de aankleding in de vorm van bloemenstyling.  trouwen Rotterdam

Een hele mooie dag

Wij hebben er lang naar uitgekeken, maar uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt en gaan trouwen in Rotterdam. Maanden van voorbereiding hebben wij gehad en nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover.

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Inmiddels zijn wij getrouwd en hebben een bijzonder mooie dag mogen meemaken. Alles was precies zoals wij hadden gehoopt. Eigenlijk was het mooier dan wij in gedachten hadden. Vooral de locatie waar het feest werd gevierd was om door een plaatje te halen.