food

fingerfoodLekker eten, dit is iets dat ik graag doe. Ik ga het vandaag hebben over fingerfood. Dit is iets dat ik regelmatig eet. Ik kwam dit laatst tegen op de website van New York Pizza. Mijn vrienden en ik bestellen hier regelmatig eten. Dit is iets dat wij meestal op de vrijdag doen. We komen dan gezellig bij elkaar om lekker wat te drinken. Vaak hebben we dan wel zin in een pizza en dan bestellen we deze natuurlijk op de website van New York Pizza. Want waar kan je nou beter een pizza bestellen dan daar? De laatste keer dat wij dit deden besloot ik om eens wat beter op de website te kijken. Ik bestelde namelijk altijd een pizza en dit keer wilde ik wat anders.

fingerOp de website kwam ik toen al snel uit bij fingerfood. Hier zag ik cheasy bread staan en dat leek mij wel wat. Dit is een Krokant broodje met gesmolten mozzarella, Hollandse goudse en Engelse cheddar. Ik was erg benieuwd naar hoe het zou smaken.

Het was echt super lekker!food

Ons eten was er al snel en ik had mijn cheasy bread dus ook al snel. Het broodje was lekker vers en ik ben zeker van plan om dit vaker te bestellen. Het vulde ook nog eens goed want na dit broodje zat ik helemaal vol. Ik ben zeker van plan om dit vaker te bestellen. Ik wist eerst niet eens dat ze dit hadden en nu ik dit weet ga ik dit zeker vaker bestellen.