Trainen

Sporten is niet mijn grootste hobby. Tegelijkertijd weet ik ook hoe belangrijk voldoende beweging is voor mijn gezondheid. Daarom is personal training in Eindhoven voor mij een zeer goede manier om te sporten. Er zitten voor mij verschillende voordelen aan.

Personal training in Eindhoven

De voordelen van personal training in Eindhoven

Het eerste voordeel van sporten met een personal trainer is dat het altijd uitdagend is. Mijn trainingsschema is gemaakt voor mij. Het doel is om mij mijn doelen te laten behalen. Doordat het helemaal op mijn wensen en doelen is afgestemd, behaal je sneller resultaat. Bovendien blijf je gemotiveerd. Die motivatie blijft ook doordat je resultaat behaalt en daardoor kom je in een positieve cirkel terecht. Bovendien zorgt je coach er tijdens de personal training in Eindhoven ook voor dat je gemotiveerd blijft. Opgeven is geen optie!

 

Minder kans op blessures

Een ander voordeel is dat je met personal training in Eindhoven op een verantwoorde manier kunt sporten. Doordat je begeleiding op maat krijgt en je instructeur dus let op alles wat je doet, is de kans op blessures een stuk kleiner. De meeste blessures komen doordat oefeningen niet goed worden uitgevoerd. Materialen worden niet op de juiste manier gebruikt of je doet oefeningen die niet geschikt zijn. Bijvoorbeeld omdat je met te zware gewichten gaat trainen in de hoop sneller resultaat te behalen. Voor al dit soort blessures kan je personal trainer je behoeden.

Voedingsschema

Aanpassen voeding

Als je structureel gaat trainen is het ook belangrijk om je voedingspatroon aan te passen. Niet alleen als je wilt afvallen maar ook als je juist spieren wilt opbouwen is je voeding belangrijk. Je verbrandt immers meer en je wilt niet dat dit te koste gaat van je spiermassa. Je personal trainer kan je hier ook in bijstaan. Meestal krijg je naast een trainingsschema ook een voedingsschema zodat je op een gezonde manier kunt sporten.