Momenteel rook ik al vele jaren sigaretten. Dit is er langzaam ingeslopen en wil er na een aantal jaar graag vanaf. Het roken van een normale sigaret brengt namelijk vele nadelen met zich mee en om mijn nicotineverslaving te stoppen wil ik graag overstappen naar de e-sigaret.

Stoppen met roken

Al een aantal keer heb ik geprobeerd om te stoppen met roken. Helaas is dit mij niet gelukt. Toen hoorde ik laatst van een vriend dat hij gestopt is met roken door middel van de e-sigaret. Dit komt omdat je hierbij zelf het nicotinegehalte kan instellen en dus langzaam de nicotineverslaving kan afbouwen. Aangezien ik heel graag wil stoppen, ben ik op het internet gaan zoeken naar een website die kwalitatieve e-sigaretten verkoopt. Ik kwam toen al snel uit bij de website van Damp E. Deze website heeft een zeer ruim aanbod aan verschillende e-sigaretten. Ook aan e-liquids hebben ze een enorme keuze. Hierbij kunt u niet alleen een smaakje kiezen, ook kunt u kiezen uit verschillende nicotinegehaltes. Hierdoor kunt u afbouwen. Ervaar het nu zelf en koop een e-sigaret van Damp E.