Hoe een waterpijp kopen jou minder laat roken

Ben je het zat om steeds naar de shisha lounge te gaan en dat mensen je gaan herkennen of dat het uiteindelijk te duur gaat worden voor om elke keer naar de lounge te gaan. Je kunt tegenwoordig je eigen waterpijp kopen online of in de verschillende winkels. Mensen zien het gemak van een waterpijp kopen, zodra ze er 1 in huis hebben willen ze niet meer anders. Nadat ze 1tje hebben gekocht kunnen ze ook gezellig familieleden of vrienden uitnodigen om met z’n allen tezamen te komen om aan de waterpijp te roken.

Waar kan ik er eentje aanschaffen?

Je kunt online en in de winkel eentje aanschaffen. Bij verschillende buitenlandse winkeltjes kun je terecht om een waterpijp kopen. De prijzen variëren ook heel erg. Dit hangt ervan met hoeveel personen je denkt  samen te roken. Mocht je het niet zeker weten, dan hebben de medewerkers van de winkels wel meer ervaring als je er eentje wilt aanschaffen. Een waterpijp kopen kun je dus in principe overal halen. Wat het roken zo leuk maakt ging al eeuwen terug in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. We kennen het tegenwoordig zo goed, omdat mensen gaan oriënteren en ze gaan op onderzoek uit om nieuwe dingen te proberen. Het goede is dat, zodra je een waterpijp kopen gaat dat dit een eenmalige investering is in je huishouden. Je hoeft niet net zoals sigaretten constant een pakje kopen. Je hoeft alleen een waterpijp kopen en dan kun je gelijk aan de slag.

Wat is beter? Sigaretten of Waterpijp

Geen van beide zijn bevorderlijk voor je gezondheid. Bij allebei inhaleer je rook in je longen. Waterpijp is soort van minder schadelijk, omdat je het deelt met meerdere personen in een kring. Sigaretten zijn gemaakt om de persoon die het rookt schade aan zijn of haar longen aan te brengen. Welke beter is kunnen we dus niet met zekerheid zeggen.