Titanium ringen

Wij gaan eerdaags trouwen en hiervoor waren wij op zoek gegaan naar Titanium ringen. Waarom wij niet voor een gouden model hebben gekozen is zeer persoonlijk. Iedereen die zich gaat verloven of gaat trouwen kiest voor dit materiaal of voor zilver. Uit eigen ervaring worden zilveren modellen bij mij vaak lelijk. Ze worden grauw grijs en ditzelfde heb ik met goud. Ook dit materiaal slaat op de één of andere manier uit naar een andere, lelijke kleur. Als tip kreeg ik door om eens op d website van Moorell te gaan kijken. Hier kan je een zeer groot assortiment vinden van Titanium.

Twee mooie titanium ringen besteld

De tip die ik eerder had gekregen meteen in gebruik genomen en op het internet gaan kijken. Inderdaad is hier bij, Moorell, een zeer groot assortiment te vinden. Zowel voor de heren, maar ook voor de dames is er keuze genoeg. Het materiaal is er in diverse kleuren te vinden, zilver, goud of zwart.

Hier een keuze maken was wel erg lastig, vooral omdat het aanbod zo groot was. Ook mijn aanstaande echtgenoot had het er maar moeilijk mee om hier een keuze uit te maken. Gelukkig is het ons uiteindelijk toch gelukt. Wij hebben voor een model gekozen die er robuust uit ziet, erg mooi. Mijn man heeft een breder model gekozen en ik het zelfde model, maar dan in de vrouwelijke versie. Nu is het wachten op onze grote dag.