Zwart gaas

Zwart gaas heb ik gekocht om mijn konijnen in de tuin te houden. Gelukkig heb ik daar een goed adres voor gevonden, waar ze dit verkopen. Via de website van KleinveeService heb ik dit materiaal gevonden, net zoals heel veel andere spullen. Het is een zeer overzichtelijke website en hier kan je alles vinden om jouw dieren een zo goed mogelijk verblijf te geven.

Mijn buurvrouw kwam vorige week aan mijn voordeur klagen dat er bij haar in de tuin konijnen liepen. Normaal heeft zij er geen moeite mee, maar nu wel. Zij hadden namelijk ent nieuwe plantjes in de tuin gezet en deze vonden mijn konijnen wel erg lekker. Alles bloemen waren weg gegeten en alleen de steeltjes stonden in de tuin.  Zwart gaas

Door het zwart gaas blijven de konijnen in eigen tuin

meteen heb ik mijn beesten daar uit de tuin gehaald en ben op zoek gegaan naar een oplossing. Natuurlijk hebben zij een hok waar zij meestal in zitten. Maar af en toe mogen zij heerlijk door onze tuin rennen, net zoals vorige week. Wat ik toen niet had gezien was dat ons oude gaas verroest was en daardoor gedeelte uit elkaar gevallen was. Hierdoor was een gat ontstaan en daar maakten mijn konijnen gretig gebruik van.

Via de bovenstaande website heb ik ander gaas besteld en voorlopig de konijnen in hun hok gezet. Ook voor de buurvrouw zijn er nieuwe plantjes gekomen. Door mijn nieuwe aankoop van de tuinafzetting weet ik zeker dat een tweede ontsnappings- poging niet mogelijk is.  Zwart gaas