Zodiac Cybernaut NT

 

BodyFit

 

Een maand geleden was ik het zat om telkens de zwembad te reinigen met netten en andere irritante spullen, tot ik via een goede vriend naar BodyFit moest gaan. Bij BodyFit heb je namelijk zwembad stofzuigers.  Er is een groot assortiment zwembad stofzuigers verkrijgbaar  op de website. Ik heb om die reden een moeilijk besluit genomen over welke ik zou moeten aanschaffen.

 

Zodiac Cybernaut NT

Ons besluit

Ik en mijn man keken nauwkeurig op internet welke type we moesten kopen. Wij hebben gekozen om de Zodiac Cybernaut NT zwembadrobot aan te schaffen.  We hebben het type gekozen om de enorm vele specificaties en bijzonderheden van de stofzuiger. Je kan er zo ongelofelijk veel meedoen,  de bijzonderheden kan je terug vinden op de website.  Binnen twee werkdagen was de zwembadrobot geleverd, de eerste dag was het programmeren, en de dag er na deed de robot alles van zelf! Het is een heel zelfstandig zwembadreiniger, die ook nog eens het hele zwembad uitstekend schoon krijgt binnen een aantal minuten. Mijn man vindt het zelfs leuk om af en toe de robot zelf te bedienen met de afstandbediening, Ik ben zeer tevreden met onze nieuwe aankoop. We hebben sinds we het product hebben standaard een perfect schoon zwembad. Familie, vrienden en kennissen zijn zeer onder de indruk van de zwembadreiniger, en gaan of willen het zelf ook aanschaffen. Ik zelf raad iedereen met een eigen zwembad dit product aan. Het is een absoluut meesterwerk! Voor de accessoires en andere reinigers raad ik jullie nogmaals BodyFit aan. Ik hoop dat ik jullie voldoende geïnformeerd heb over waar je moet zijn als je een schoon zwembad wilt!  BodyFit