Anera

Toen ik mijn zoontje voor de aller eerste keer mee nam naar mijn nieuwe opslagruimte van mijn bedrijf, was heel heel erg onder de indruk van de stellage die daar stond. Aan mijn zoontje vertelde ik dat een heel goed bedrijf genaamd Anera dat helemaal voor mij had gebouwd. Hij keek zijn ogen uit toen wij helemaal naar de bovenste verdieping liepen. Al sinds hij klein was, was hij erg geïnteresseerd in gebouwen en stellages zoals deze. Hij vond het weel interessant om te zien waar de mens allemaal toe in staat is. Het leek mij erg leuk om hem te kunnen laten zien hoe dit allemaal in elkaar zit. Ik besloot daarom om het bedrijf eens te contacteren om te vragen of het mogelijk was om langs te komen.

Anera

Een interessante dag

Toen ik Anera opbelde waren zijn erg enthousiast toen ik vertelde hoe erg mijn zoon onder de indruk was van de systeemvloer die zij hadden gebouwd in mijn magazijn. Zij vertelde ons dat wij meer dan welkom waren om langs de fabriek te komen om eens een kijkje te nemen. Een paar dagen later zat ik samen met mijn zoon in de auto op weg naar onze afspraak. Toen wij daar aankwamen werden wij ontvangen door een vriendelijke medewerker. Hij bracht ons naar de fabriek waar onder andere de systeemvloer werd gemaakt. Ook liet hij de kamer zien waar alles ontworpen werd want zij maakte op producten op maat. Mijn zoontje vond het een hele interessante dag vertelde hij aan de medewerker.

Anera