pedicure Bodegraven

Samen met een vriendin van mij zijn wij vorige week naar pedicure Bodegraven gegaan. Voor mij was het de aller eerste keer daar maar mijn vriendin was er al vaker geweest. Elke keer als zij terug kwam zei zij dat ik echt een keer mee moest gaan. Het kwam er steeds niet van om mee te gaan. Vorige week waren wij samen een wijntje aan het drinken en toen hebben wij eindelijk een datum geprikt. Zij haalde mij de dag van de behandeling op bij mijn huis. Samen reden wij naar het leuke dorpje waar het lag. Zij vertelde dat het gebouw er ook heel mooi uitzag. Toen wij daar aankwamen werden wij vriendelijk begroet en naar de behandelruimte gebracht. Het was super leuk om samen te kunnen zitten terwijl onze voeten heerlijk verzorgt werden.

pedicure Bodegraven

Een heerlijke dag

Wat ben ik blij dat mijn vriendin mij mee heeft genomen naar de pedicure in Bodegraven. Het personeel is echt heel vriendelijk en werken zeer professioneel. Alles ziet er echt prachtig uit en het is ook heel erg schoon. Mijn vriendin had geen woord gelogen toen zij zei dat het hier geweldig was. Nu snap ik waarom zij wilde dat ik mee ging. Ik bedankte haar voor deze fijne dag. Mijn voeten zagen er weer helemaal fris en mooi uit. Toen wij in de auto op weg naar huis zaten, spraken wij af dat wij dit elke maand gingen doen samen. Ik kan echt aan iedereen aanraden om een keer naar een behandeling te gaan met een vriendin. pedicure Bodegraven