dansles utrecht

dansles utrechtMijn dochtertje wil sinds een korte tijd op dansles in Utrecht. Zelf heb ik hier nooit gewoond, dus ik wist eigenlijk niet waar ik dit voor haar kon regelen. Uiteindelijk heb ik hiervoor een moeder van haar school gevraagd waarvan ik wist dat zij hier ervaring mee had. Zij gaf mij de tip om eens te kijken bij Louise Marius. Daar ben ik ten uiteindelijk een kijkje gaan nemen online om te zien of het iets zou zijn. Hier zag ik dat zij voor volwassenen ook verschillende dingen aanbieden. Toen heb ik er voor gekozen om mijzelf hier in te schrijven.

Super leuk

Deze dansles die ik nu volg in Utrecht is ongelofelijk leuk. Er zitten allemaal maar mensen van mijn leeftijd in de groep en daardoor krijg je toch sneller een band. De eerste keer had ik eigenlijk geen idee wat ik kon verwachten en was ik zelfs een beetje zenuwachtig. Gelukkig bleek dat achteraf volledig onnodig, want ik werd onwijs hartelijk ontvangen. Ik vind het een heel fijn gevoel om nu iedere week lekker te bewegen. Daardoor zit ik een stuk beter in mijn vel en ben ik ook gewoon een stuk fitter. Neem zeker eens een kijkje om te zien of het iets voor jou is.