Mijn dochter heeft op school al een verstelbare tafel gekregen aangezien ze een handicap heeft en zonder deze tafel niet goed kan werken. Omdat ik dit onwijs belangrijk vindt dat ze dit ook thuis heeft ben ik voor haar gaan zoeken naar een soortgelijke tafel. Door via het internet te zoeken hoopte ik het vrij snel te vinden zodat ze thuis ook goed kan leren aan haar huiswerk.

logo

Zo ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de website van kindermeubilair.nl. Hier is het mogelijk om een tafel te bestellen welke geheel kan worden aangepast aan je zoon of dochter! Uitermate geschikt natuurlijk waardoor ik telefonisch contact heb gezocht met hun in de hoop dat ze het ook bij ons kunnen leveren.

Snel geregeld!

Al met al hebben ze het voor mekaar gekregen om mijn dochter te voorzien van een stevige tafel waaraan ze gemakkelijk haar huiswerk kan doen. Wel zo prettig om te weten dat ze hiermee een stuk beter haar concentratie kan behouden. Het ideale van deze tafels is toch dat je het altijd op de gewenste hoogte kan zetten zonder dat mijn dochter last van haar rug krijgt.

foto52-640x427

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om deze verstelbare tafel te bestellen voor haar! Hopelijk kan ze dan ook een lange tijd plezier beleven met deze prachtige stoelen. Natuurlijk hoop ik dat ze een stuk beter haar huiswerk doet.