Ik baalde enorm van het feit dat ik zoveel last had van mijn ogen dat ik ben gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Ooglidcorrectie ondergaan was een van deze oplossingen die ik had gevonden, echter was ik niet te spreken over het ondergaan van deze behandeling. Persoonlijk hou ik absoluut niet van naalden of wat dan ook waardoor ik graag op zoek ga naar iets anders. Ook tijdens het bezoeken van de huisarts werd het mij verteld dat dit een van de beste oplossing is om te ondergaan, wellicht toch maar overwegen dan?

ooglid

Door op het internet te zoeken naar een bedrijf die dit zorgvuldig en netjes kan uitvoeren ben ik bij Kliniek Veldhoven terecht gekomen. Dit bedrijf voert al een lange tijd deze behandeling uit wat voor mij erg prettig is, zo hoefde ik me niet bang te voelen of niet weten hoe dat het resultaat gaat worden.

Afspraak gemaakt!

Dankzij het feit dat ik maar al te graag van mijn “hangende ogen” af wilde heb ik een afspraak gemaakt bij hun! Bij binnenkomst viel het mij al direct op dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Door de afspraak te ondergaan wist ik het zeker dat deze behandeling uitgevoerd moest worden. Ooglidcorrectie uitvoeren laat ik dan ook bij deze doen! Moet wel eerlijk zeggen dat ik erg  bang ben voor wat me te wachten staat. Heb nog nooit een soortgelijke behandeling ondergaan, mij is in ieder geval wel verzekerd door hun dat ik me nergens zorgen voor hoef te maken! 

oogcorrectie-voor