snackmobiel.nl

snackmobiel.nlEen tijdje terug kwam ik bij toeval terecht op snackmobiel.nl en dat heeft mij op hele goede ideeën gebracht. Over een tijdje ben ik namelijk 25 jaar getrouwd met mijn man. Eigenlijk hadden wij niet het plan om dit te gaan vieren, want het is toch erg veel werk om zoiets te regelen. Toen ik deze frietwagen zag met daarbij allemaal mensen samen, leek mij dat ook erg leuk om te hebben. Toen ik het met mijn man ging overleggen, gaf hij ook toe het wel leuk te vinden. Direct zijn wij begonnen met het opstellen van een gastenlijst. Dit bleek nog moeilijker dan verwacht en wij hebben er wel een week over gedaan. Uiteindelijk kwamen wij op het mooie aantal van 50 gasten uit. De datum hadden wij snel gekozen en toen zijn de uitnodigingen verstuurd.

snackmobiel.nlHier vind jij alles terug

Voor de catering gaan wij natuurlijk gebruik maken van snackmobiel.nl. Wij zijn hele degelijke mensen en houden niet van ingewikkelde of dure gerechten. Iedereen kan dalijk gewoon lekker een frietje nemen en zelf een snack daarbij kiezen. Ook voor mensen met speciale dieetwensen is er altijd wel iets te kiezen. Ik kijk enorm uit naar het feest en kan eigenlijk gewoon niet wachten. De service van dit bedrijf tot nu toe is ongelofelijk goed en daarom wil ik hen ook aan iedereen aanraden. Mocht jij dus ook naar zoiets op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje op hun website voor alle informatie die jij nodig hebt. Hier vind jij dingen over de mogelijkheden, prijzen en andere praktische zaken.