herenkapsalon in Leiden

Herenkapsalon in Leiden, daar ben jij vast en zeker naar opzoek. Dan kan ik jullie wel een kapsalon aanraden die echt goed is in deze regio. Picco Bello is een kapperszaak voor heren en dames. Je kan dan ook terecht bij dit bedrijf voor zoal:

  • wassen en drogen van je haar
  • knippen van het haar in de door jou gewenst model en lengte
  • Het stylen van het haar na het knippen
  • verven van het haar in de door jou gewenste kleur
  • Het scheren van de baard

Zo ie je dus dat je bij dit bedrijf zeker terecht kan voor alles wat je haar nodig heeft.

herenkapsalon in LeidenDeze herenkapsalon in Leiden is echt de moeite waard

Omdat ik even snel me haren wilde bij laten knippen. Ging ik naar Picco Bello toe, om mijn haar even netjes te laten bijwerken. Omdat ik erg op mijn haar ben gesteld mag ook alleen dit bedrijf mijn haar doen. Voor tien euro knippen zij mij even bij. Ook laat ik af en toe mijn baard bij hen scheren. Dit is voor mij dan ook echt een ontspannen iets. Daarom raad ik jullie ook deze herenkapsalon in Leiden aan om je te laten knippen en scheren.