eerste rijles

Wil jij ook met vertrouwen je eerste rijles ingaan? Toen ik 18 werd had ik besloten om direct mijn rijbewijs te gaan halen. Ik wilde direct gaan lessen omdat ik een auto had gekocht. Jarenlang had ik voor deze auto gespaard omdat ik zelf een echte auto freak ben. Elk jaar bezoek ik verschillende beurzen om de nieuwste modellen te bekijken. Mijn product heb ik van mijn vader overgenomen omdat hij een nieuwe had gekocht. Zelf wilde ik bij een school lessen die mij goed op weg konden helpen. Als eerste ging ik bij mijn vrienden vragen naar een geschikte partij die mij kon begeleiden. Helaas kwam ik hier ook niet mee verder. Ik besloot toen op het internet te gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij Osseforth. Dit bleek de ideale organisatie te zijn die mij tijdens dit proces kon begeleiden!

 

eerste rijles

Perfecte begeleiding!

Mijn eerste rijles verliep al goed. Dit kwam door de goede coaching mijn rij instructeur. Hij kwam telkens met goede tips en stelde mij gerust. Ik had dan ook direct al een goede klik met hem. Zijn trainingen waren erg goed waardoor ik snel op kon. Binnen enkele weken mocht ik al op voor mijn rij-examen. Ik was erg zenuwachtig maar ik wist dat ik het kon halen. Hiernaast had ik veel vertrouwen gekregen doordat de leraar mij juist had geholpen. Het lukte mij dan ook meteen om het bewijs te halen! Ik ben het bedrijf dan ook erg dankbaar met de lessen die zij mij hebben gegeven!