Kledingzaken zijn winkels waar zowel kleding wordt verkocht als producten die te maken hebben met kleding en fashion. Deze branche is erg groot en er zijn dan ook veel kledingwinkels die erg verschillend van elkaar zijn. Er zit verschil is de soort kleding als in prijsverschil in de kleding. Dit maakt dat er erg veel verschillende bedrijven actief zijn in deze branche. Vroeger waren kleding winkels enkel fysiek en kwamen klanten naar een  winkel toe. Tegenwoordig is dit een stuk minder. Door de opkomst van online platformen en het toenemende gebruik van online shoppen, zijn kledingwinkels ook online actief geworden. Echter kan het voorkomen dat klanten online iets niet kunnen vinden. WhatsApp Business zou hier een goede oplossing voor kunnen zijn.

Wat is WhatsApp Business?

WhatsApp Business is een zakelijke app die geschikt is voor zelfstandige ondernemers of MKB-bedrijven. De software is gratis en voor iedereen toegankelijk. WhatsApp Business biedt in vergelijking tot normaal WhatsApp meer mogelijkheden. Zo creëer je een bedrijfsprofiel, heb je verschillende labels, kun je automatisch berichten versturen en kan je snelle antwoorden geven. Op deze manier ben je beter bereikbaar voor je klanten. Zij kunnen je ten alle tijden een bericht sturen. Ook hou je op deze manier privé en werk van elkaar gescheiden. Je krijgt namelijk de vragen niet binnen op je privé nummer maar op je werk nummer.

Hoe helpt Chatkracht bij WhatsApp Business?

Websitebezoekers kunnen allerlei verschillende vragen stellen. Dit kan gaan om een bepaald product of de openingstijden. Deze chats komen binnen bij de chatspecialisten van Chatkracht. Zij pakken deze chat op en beantwoorden deze. Deze beantwoorden zij doormiddel van het opgestelde kenniscentrum. Hier staat alle informatie in verwerkt met betrekking tot de organisatie. Op deze manier zijn de chatspecialisten bereid om de chats te beantwoorden. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website!